Siyah Beyaz Fotoğraf Gibi Görünen Evinize Hoş Geldiniz

Bir odayı nötr ve beyaz tutmak, küçük bir alanı büyük, karanlık bir odayı parlak ve herhangi bir odanın açık ve havadar hissettirebilir, ancak bu eğilim birçok avantaja sahip olsa da, kötü yapılırsa ruhsuz ve bitmemiş gibi görünebilir. Tamamen beyaz bir görünüm elde etmek istiyorsanız alanınızın şık ve zarif hissetmesini sağlamak için bu ipuçlarını kullanın.

Beyaz Fon Dekorasyonu Stilize Etmek için İpuçları

  • Mükemmel bir nötr oturma odasına giden ilk adım, beyaz duvarlarınızı tamamlamak için doğru kanepeyi, sandalyeleri ve mobilya takımını gözden geçirin. Kanepeleriniz için keten veya beyaz dışı pamuklu kumaş ile sıcak ahşap renkleri mükemmel durur. Krem ​​renk aksesuarlar ve paleti koruyan siyah-beyaz tablolar estetik kazandırır.
  • Beyaz ağırlıklı nötr bir oda, tüm renginden vazgeçmeniz gerektiği anlamına gelmez. Tarzın basit ve temiz tutulması tarz olsa da, birkaç noktalı renkte serpiştirme alanı boşaltabilir ve beyaz bir odaya çarpıcı bir etki kazandırır. Örneğin beyaz mutfağı altın donanım ve neon pembe kolye bir lamba ile donatabilirsiniz.
  • Yumuşak, romantik bir aydınlatmayla boho stil şık bir beyaz yatak odası zahmetsizce çarpıcı görünüyor. Beyaz çarşaf yatakları ve rustik ahşap başlık, ince pırıltılı LED ışıklarla eşleştirildiğinde harika rüya gibi görünecektir.