En İyi İstanbul Özel Okul Tavsiyesi

En İyi İstanbul Özel Okul Tavsiyesi

Büyük şehirlerde çocuk okutmak ebeveynler için kolay değil. Özellikle İstanbul özel okul arayışında büyük kafa karışıklıkları yaşanıyor. Nispeten birkaç yıllık mazisi olan özel okul sistemleri tam oturmuş değil. Dolayısı ile en iyi özel okul modelini bulup çocuğunuzu yerleştirmek istiyorsanız iyi tavsiyelere ihtiyacınız var.

İstanbul Avrupa Yakası Özel Evyap Okulları

İstanbul özel okul açısından en geniş kapasiteye sahip, ancak her birinin gerçek bir özel okul kalitesinde olduğunu söylemek zordur. Çoğu bu işi ticari olarak kurulmuş bir işletme olarak gördüğü için kuruluş amacı iyi eğitim vermek olan okul vizyonuna uygun olmayacak şekilde hizmet veriyor. İyi özel okullar yok mu? Elbette var.

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer merkezli Evyap Okulları anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise bölümlerini bir arada sunan büyük bir kampüsten oluşuyor. Fen laboratuarları, ileri teknoloji bilgisayar eğitimi, sanat atölyeleri, spor salonları, yabancı dil ve çok yönlü eğitim programları ile öğrencileri en iyi şekilde donatıp hayata hazırlıyor. www.evyapokullari.k12.tr web sayfasından detaylı inceleyebilirsiniz.