Cilt Lekeleri için Karbonat Harikalar Yaratıyor!

Görsel estetiğimizi bozması ile ünlü cilt lekeleri, genetik faktörler, UV ışınları, kötü ve sağlıksız beslenme, kötü kozmetik ürünleri, sivilce, akne izleri gibi birçok nedene bağlı olarak cildimizde belirir ve uzun süre de cildimizden ayrılmaz. Siz de cilt lekelerinizden doğal ve kısa zamanda kurtulmak istiyor musunuz? Hazırlaması kolay karbonat maskesi ile bunu başarmanız mümkün.

Cilt Lekelerinde Etkili Karbonat Maskesi   

Doğal mineralli karbonat, cilt üzerindeki ölü hücreleri ve lekeleri çözücü bir etkiye sahip. Ciltteki koyu lekeleri açıyor ve bu lekeleri aşındırarak yeniliyor. Cildin pürüzsüz ve parlak görünüm kazanması için, hiç bir kozmetik ürününün yapamayacağı etkiyi kısa zamanda gösteriyor.

Cilt lekeleri için birçok maske tarifi bulabilirsiniz ama karbonatı maske haline getirmek için sadece 1/2 yemek kaşığı karbonat ve 1 yemek kaşığı kadar su yeterlidir. Son derece basit ve kolayca hazırlanabilen karbonat ve su karışımını macun kıvamına gelinceye kadar karıştırın ve elde ettiğiniz karışımı cilt lekelerinizin üzerine sürün. Yaklaşık 3 dakika cildinizde bekletip, bol su ile durulayın. Haftada 1-2 kez uygulayarak cilt lekelerinize veda edebilirsiniz.