Lojistik Şirketleri ve Lojistik Endüstrisinde Büyük Değişimler

Elektronik ticaret, tüm tedarik zinciri yönetimini yeniden şekillendirerek küresel lojistik endüstrisi için büyük fırsatlar vaat ediyor. Bununla birlikte, lojistik şirketleri yeni ve zorlu e-ticaret trendlerine uyum sağlamalıdır. Günümüzde, e-lojistik, müşterileri için B2C ya da B2B gibi rekabetçi muhataplara hızlı teslimatlar yapabilmenin yanı sıra çevresel kısıtlamalara da hızlı cevap verebilmelidir.

Geleneksel ve E-Ticaret Lojistiği

Bir e-ticaret dağıtım merkezi içindeki faaliyetler, genellikle işçilerin siparişleri aldıkları ve kamyon veya yük gemileri ile sevkiyat için hazırladıkları geleneksel lojistik şirketleri faaliyetlerinden çok farklıdır. Diğer taraftan, bir e-ticaret çalışanı küçük siparişleri bireysel müşterilere sevk etmek için teknoloji yoğun bir toplama ve paketleme operasyonu yapar. Ürünlerin esnek ve verimli bir şekilde dağıtılmasını sağlamak için lojistik bilgi ve ürün akış sistemi işe göre uyarlanır.

Gerçekten de lojistik şirketleri ve lojistik endüstrisinde büyük değişimler yaşanıyor. Er ya da geç siz de bu akımdan etkileneceksiniz. https://oplog.com.tr/hakkimizda/ Oplog lojistik programları, e-lojistik yazılımları ve yenilikçi mobilite çözümleri ile birleştirildiğinde, tüm lojistik ihtiyaçlarınız için eksiksiz bir hizmet yelpazesine erişebilirsiniz.