Kilo Aldırmayan Yiyecekler

Kilo Aldırmayan Yiyecekler

Bazı yiyecekler var ki ne kadar tüketirseniz tüketin size kilo aldırmıyor. Kalorisi son derece düşük olduğundan aldığınız kaloriyi henüz tüketirken dahi yakabiliyorsunuz. Özellikle kilo problemi yaşayanlar iştah sorunun ortadan kaldırmak için bu yöntemi deneyebilir. Masanızı kalorili yiyecekler yerine kilo aldırmayan yiyecekler ile donatmaya ne dersiniz? İşte sizin için dost olan o yiyecekler!

Patlamış Mısır Tüketin!

Akşamları atıştırma ihtiyacı duyduğunuzda kalorisi yüksek kuru yemişler yerine patlamış mısır tüketebilirsiniz. 2 avuç patlamış mısırın kalorisi sadece 31 ve bu yönüyle diyet dostu bir atıştırmalık oluyor. Çok yiyeyim ama kilo almayayım diyenlerin imdadına yetilen bir diğer gıda da kereviz sapıdır. Muhteşem yemekler yapmanızı sağlayan kereviz sapının % 95’i su!

1 porsiyon patlıcanda sadece 24 kalori bulunuyor. Diyet döneminde ızgara ya da fırında pişmiş patlıcan tüketebilirsiniz. Portakal ve mandalinanın da hem C vitamini içermesi hem de kalorisinin düşük olması nedeniyle size dost olduğunu bilmelisiniz. Su yosunu ve kabak da kalorisinin düşük olmasıyla yüz güldüren gıdalardan biri olduğunu ekleyelim.