Mükemmel Koridor Dekorasyon Fikirleri

Mükemmel Koridor Dekorasyon Fikirleri

Konuklarınız evinize adım attığında gördükleri ilk şey, evinizin fragmanı olan koridorunuzdur. Muhakkak ki, misafirperverliğinize hitap eden işlevsel bir alan yaratmak istiyorsunuz. Zor bir dekorasyon gibi geliyor ancak biraz ustalıkla, çok özel kişiliğe sahip, güzel bir giriş oluşturabilirsiniz.

Koridor Dekorasyonu içim 5 Kolay Öneri

Organize Olun: Her santimetrekareyi kullanın. Sadece bir ön dolabınız olmadığı için, eşyalarınızı gördüğünüz ilk yüzeye atmanız gerektiği anlamına gelmez.  Duvara monte edilmiş şık bir dolap ile mümkün olduğunca fazla işlevsellik ekleyin.

Duvarlarınızı süsleyin: Bazıları boş bir koridor sevebilir, ancak  aile portreleri, fotoğraflar veya sanat resimleri ile boş alanları canlandırabilirsiniz. Duvar süsleri veya objeler kullanarak efekti arttırın.

Çizgili duvar kağıdı: Koridorunuzu şeritler halinde süsleyin. Siyah ve beyaz klasiktir veya ekstra bir etki için eğlenceli renk kombinasyonları ile oynayın.

Aynalarla boşluğu genişlet: Yuvarlak kesimli bir ayna ve dar konsol bir apartman sakininin en iyi arkadaşıdır. Koridorunuzun genişliğine uygun aynalar seçerek daha ferah bir ambiyans yaratabilirsiniz.

Şık bir kilim: Son dokunuş olarak açık renkli modern bir yolluk veya dekorasyonunuza uygun renklerde bir kilim ile koridorunuz konuklarınızı karşılamaya hazır.