Zayıflamak için Şart Olan 5 Temel Şey

Zayıflamak için Şart Olan 5 Temel Şey

Şimdiye kadar kilo vermek için yaptığınız her şey boşa çıktığı için şu anda bu yazıyı okuyorsunuz. Bir yerde yanlış yapıyorsunuz ama nerede? Öğrenmek için bu 5 maddeyi mutlaka okuyun. Bu kez, kalıcı olarak başaracaksınız.

Zayıflama Kararı: Hazır değilseniz baştan kaybedersiniz. Kilo vermeye hazır olduğunuzda, neden bunu yapmak istediğinizi kendinize açıklayın.

Gerçekçi Diyet Hedefleri: Kilo verme konusunda ciddisiyseniz, mevcut kilonuza ve ideal ağırlığınıza bağlı olarak gerçekçi hedefler belirleyin.

Sağlıklı Hayata Geç: Haftada en az 3 saat egzersiz yapın. Sağlıklı bir diyet planı izleyin; sebzeler, yağsız protein ve sağlıklı yağlar almaya başlayın.

Sosyal Destek: Sağlıklı bir yaşam tarzı izleyen yeni insanlarla tanışmaya başlayın. Ayrıca arkadaşlarınız veya aile üyelerinizle ne kadar ciddi olduğunuzu ve kilo vermenin sizin için ne kadar önemli olduğunu anlatmalısınız.

Kararlı Diyet Planı: Programınıza sadık kalın, kilo vermenin anahtarı kararlı olmaktır. Arada diyetinizden şaşarsanız kademeli olarak tekrar başa alın. İlerlemeyi görmek için her 2 haftada bir fotoğrafınızı çekin. Bu, ilerlemenizi takip etmenizi ve odaklanmanızı sağlar.