En Yeni Takı ve Aksesuar Trendleri

En Yeni Takı ve Aksesuar Trendleri

Dolabınızda yıllardır duran, birbirine benzer ve modası geçmiş aksesuarlara bakmaktan bıktınız mı? Bu yıl aksesuar modasında trend olan ve mutlaka sahip olmamız gereken bir liste var, bu yüzden en yeni tarzınızın ne olduğunu görmek için okumaya devam edin.

Küçük güneş gözlüğü: Yıllardır kullanılan büyük çerçevelere elveda deyin. Şimdi, gözlük stillerinde sıcak trend, küçük mercekler ve ince kenarlı çerçeveler. Her tasarımcının yeni koleksiyonunda bu küçük güneş gözlükleri bulunuyor.

Kemer: Tüm kıyafetlere uygun herhangi bir renk ve desen kombinasyonu bulunuyor. Bu yıl kemer modelleri büyük bir moda aksesuarı olacak ve sadece pantolonunuzu tutmayacaklar.

Desenli el çantası: Taşımak için daha fazla kare ve sıkıcı çanta yok. Tüm geometrik baskılar veya sağlam bir çanta üzerinde şık desenli bir tasarım çanta tüm kadınların taşımak isteyeceği şeydir.

Stiletto: 80’lerin klasik topukluları yerine, hafifçe sivrilen ayak parmaklarınızı hayal edebileceğiniz herhangi bir zamansız renk stiletto edinin. Yıllardır moda olan 8-10 cm topuklu ayakkabı ile yürümekte ustalaştıysanız stiletto mükemmel bir aksesuar.

Elmas küpe: Bir noktada, moda bilincine sahip bayanların sadece inci ve elmas saplama küpeler taktığına inanmak zor. Şimdi sadece elmas değil, tüm parlak küpeler, küpeyi ışıltılı kılan veya öne çıkaran her şey trend!