E Ticaret Lojistiği ile İşinizde Nasıl Kazanırsınız?

E Ticaret Lojistiği ile İşinizde Nasıl Kazanırsınız?

 

Ürün teslimatında yaşanan zaman ve maliyet sorunları, günümüz işletmelerini geleneksel lojistik operasyon modellerini yeniden düşünmeye zorladı. Tüm eticaret lojistiği işlevinin güvenilir bir 3PL ortağına dış kaynak olarak sağlanması, uygulanabilir bir seçenek haline geldi. Bu, teslimatın son kilometreye kadar olan karmaşıklığını azaltıyor, size ekstra kazanç ve müşteri sadakati olarak dönüyor.

3PL Ortaklığı Avantajları

Lojistik şirketinizi kendiniz kurup eticaret lojistiği yönetmeyi de tercih edebilirsiniz ancak, evrak işleri, nakliyenin zamanında koordinasyonunu, depo yönetimini ve çok daha fazlasını sağlamak için personel istihdamı ve süreçlerin uzaması çok maliyetlidir. Lojistik dış kaynak kullanımı, kaynakları verimli kullanmanın ve aynı zamanda maliyet etkinliğini sağlamanın mükemmel bir yoludur. İşletme maliyetlerinde tasarruf, beşeri sermayede tasarruf, kolaylaştırılmış operasyonlar, işletme sermayesinin azalmaması ve zamanında teslimat, 3PL lojistik ortaklığı avantajlarından birkaçıdır.

İyi bir lojistik ortağı arıyorsanız https://oplog.com.tr/neler-yapiyoruz/e-ticaret-lojistigi/ linkine tıklamanızı tavsiye ederiz. Sektörün en iyilerinden biri olan OPLOG, ürünlerinizin depolanması, sipariş takibi, sipariş hazırlanması ve müşterilerinize teslim edilmesi dahil tüm ürün gönderim/iade süreçlerinizi profesyonelce yönetiyor. Ayrıca OPLOG’da sadece sipariş ve ürün stoklama maliyetleri bulunuyor, dolayısıyla sadece ürün sattıkça ve ürün stokladıkça minimum ödeme yapıyorsunuz. Hemen iletişime geçerek daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.