Şeffaf Ambalaj Trendi ve Asetat Kutu İmalatı

Şeffaf Ambalaj Trendi ve Asetat Kutu İmalatı

 

Müşteriler ne aldıklarını gördüklerinde satın almaya daha yatkındır. Markalar da bunu biliyor. Bu yüzden birçok ürün, asetat kutu imalatı ile net bir şekilde ambalajlanıyor. Ürün görünürlüğü ve güvenli paket formatı, şeffaf kutuları, özellikle raf çekiciliğini önemli ölçüde artıran dekoratif tasarımlarla birlikte hem pratik hem de cazip kılıyor.

Asetat Kutu İmalatı Nasıl Yapılıyor?

Şeffaf kutu ambalaj, asetat kutu olarak da bilinir. Asetat kutu terimi, aslında asetat olarak kullanılır, çünkü asetat, asetat kutu imalatı yapmak için tipik olarak kullanılmaz. Genellikle, açık karton kutu PET, bir içecek şişesi ile aynı malzemeden imal edilir ya da  bu şekilde imal edilebilir. İnceltilen PVC, yumuşak katlanabilen kutular üretmek için RF (Radyo Frekansı) skorlaması kullanılarak yapılabilir. Şeffaf plastik (asetat kutuları) her ürünün özelliklerine ve gereksinimlerine göre özel olarak üretilir.

Asetat ambalaj, düz veya çok renkli lito baskı, serigrafi, folyo bloklama ve kabartma logo kullanarak sağlanabilir. Ayrıca şeffaf kutu tasarımlarına uyacak şekilde baskılı karton ekler tasarlanabilir. Neye ihtiyaç duyduğunuzdan emin değilseniz veya sadece ambalaj projenizi konuşmak istiyorsanız, lütfen konsept tasarımından üretime kadar size yardımcı olmaktan mutluluk duyacak olan ozambalaj.com ekibi ile iletişime geçmekten çekinmeyin.