Doğal Yağlar ile Üretilen Özel Kokular

Kokular insanlar için yüzyıllardan beri oldukça önemli oldu. Bu sebep ile çeşitli bitki özlerinden yararlanılarak üretilen kokulardan yararlanılarak günümüzdeki parfümlere kadar uzanan bir tarih kokularda yaşandı.

Teninize uygun olan koku tercihinizi yaparken aynı zamanda doğal yağların birleşimi ile elde edilen tercihlere yer açabilirsiniz. Mistik Dükkan sizler için farklı doğal yağ karışımları ile elde edilen yüzde yüz doğal kokuları sunuyor. Aşk iksiri olarak satılan koku afrodizyak etkisi sunan özel bir tasarım olmak ile beraber hoş ve etkili olan bir etkiye ve kokuya da sahiptir.

Aşk İksirinde Hangi Yağlar Var?

Mistik Dükkan tarafından sunulan aşk iksiri kokusunda orkide, gül, gardenya, misk, lale, lotus, kakule, begonya gibi farklı doğal yağ içeriklerine yer verilerek hazırlanıyor. Koku içeriğinde yer alan tüm yağlar doğal seçimler ile karıştırılarak sunuluyor. Koku içinde bulunan tüm esanslar detaylı olarak aktarılmamak ile beraber hoş ve mistik bir kokuya sahip olması ile biliniyor. Kokuya sahip olmak için https://www.mistikdukkan.com/ adresini tıklayabilirsiniz.