Aracım için En Uygun Kar Zinciri Modelini Nasıl Seçerim?

Kar zincirleri karla ve buzla kaplı yollarda ilerlemeye çalışırken güvenli çekiş sağlar, ancak aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok çeşitle, aracınız için mükemmel snow chain modelini bulmak çok zor olabilir. Bazıları farklı koşullar için daha uygun, bazıları farklı araç tipleri için daha iyidir ve bazıları premium seviyededir.

 

Kar Zinciri için Uygun Lastik Ölçüsü

Çoğu araç kar zincirleri ile donatılabilir, ancak bazı otomobil, kamyon veya iş makinelerinde lastik ile diğer iç parçalar arasında çok az boşluk vardır. Lastiklerinize ne tür snow chain takıldığını bulmak için aracınızın kullanıcı el kitabını kontrol edebilirsiniz. Talimatları izledikten sonra, lastiğin yanındaki üç ölçüme dikkat edin; ilk sayı lastik genişliğini gösterir, ikincisi lastik yükseklik oranını verir ve üçüncüsü (inç cinsinden ifade edilen) tekerleğin çapını belirtir. Bu bilgi, hangi kar zinciri boyutunun lastiğinize uyacağını belirlemede kritik öneme sahiptir.

Özel otomobil veya ticari iş makineleri için kar lastiği satın almak gerekli olduğunda güvenlik ve sağlamlık en önemli kriterdir. Bu nedenle herhangi bir yerden değil lastik zincirleri konusunda uzmanlaşmış bir firmadan satın almak önemlidir. http://www.laszirh.com/tr web adresini ziyaret ederek lastik zincirleri, kar zincirleri ve daha fazlasını içeren profesyonel ürünleri inceleyebilirsiniz.