Evlilik Terapisi Görmek için En Doğru Zaman?

Zamanlama, evlilik danışmanlığının işe yarayıp yaramayacağı konusunda önemli bir unsurdur. Ne yazık ki, çoğu çift, evliliklerini kurtarabilmek için çok uzun süre bekliyor. İzmir psikolog, ilişki ve evlilik uzmanı Ozan Pazvantoğlu’na göre çiftler, bir evlilik terapistinden yardım almadan önce ortalama altı yıl mutsuz yaşamaya devam ediyor. Birkaç dakika boyunca bu istatistiği düşünün, evliliğiniz bir evlilik terapisti yardımı almadan ne kadar sürdürülebilir?

Evlilik Terapisti Size Nasıl Yardımcı Olabilir?

  • Evliliğinizdeki tıkanmış sorunlar erken tespit edilip kabul edilebilirse, gerçek değişim süreci başlayabilir.
  • Sorunlarınızı terapist tarafından sağlanan yeni bir bakış açısıyla keşfetmeye başlayabilir ve çatışmaları tanımanın ve çözmenin yeni yollarını öğrenebilirsiniz.
  • Eşiniz ile aranızdaki güven sorununu çözümleyebilir ve ilişkinizin kalitesini artıracak iletişimi geliştirmeye başlayabilirsiniz.
  • Evliliğinizi yeniden inşa etmeye ve yeni bir başlangıç yapmaya karar verebilir veya neden evliliğinizi sonlandırmanız gerektiğini netleştirebilirsiniz.

İyi bir İzmir psikolog ve evlilik terapisti olan Ozan Pazvantoğlu, evliliğinizdeki sorunlarınız çözebilmeniz için tarafsız bir bölge sağlayabilir. http://www.ozanpazvantoglu.com/ adresini ziyaret edebilir, evlilik terapisi veya kişisel psikolog desteği almak için iletişime geçebilirsiniz. Dinamiklere ışık tutmak ve değişim sürecine başlamak birkaç seanstan fazlasını gerektirmeyecektir.