Kendi Kitaplığını Yaratmanın İpuçları

Kendi Kitaplığını Yaratmanın İpuçları

Kitaplık seçimlerinde klasik tercihlerden ya da tasarım uygulamalardan haz almıyorsanız kendi kitaplığınızı kendiniz tasarlayabilirsiniz. Evde bulunabilecek malzemelerden ya da ikinci el eşya satın yerlerden satın alabileceğiniz uygun fiyatlı seçimler ile kolaylıkla kendi kitaplığınızı tasarlayarak arzu ettiğiniz orijinal seçime yer vermenin avantajını ekonomik fiyat ile elde edebilirsiniz.

Çekmeceden Kitaplığa

Kırık çekmecenizi ya da atık durumda bulunan çekmeceleri elden geçirerek kitaplık olarak tasarlayabilişiniz. Bu çekmeceleri boyayabilir ve ara kısmına da raf ekleyebilirsiniz. Böylelikle duvarınızda orijinal kitaplık tercihine yer açmanız mümkün olur.

Sandıklardan Kitaplığa

Eski sandıkları değerlendirerek bu sandıkları raf olarak kullanabilirsiniz. Farklı ebatlarda olan sepetleri duvara monte ederek yepyeni bir kitaplık tercihine yer verebilirsiniz.

Eski Kapı Kitaplığı

Eski çıkma bir kapıyı dilediğiniz renge boyayarak raf ekleyebilirsiniz. Arka tarafına yapacağınız dayanak sayesinde hoş ve dikkat çeken bir tasarım kitaplığa sahip olabilirsiniz.

Dallar ile Kitaplık

Ağaç dallarını kullanarak duvarınıza hoş bir aksesuar tercih ederken kitaplık olarak da bu alanı yaratabilirsiniz.