Bahar Aylarında Giyebileceğiniz Hafif ve Şık 11 Ceket

Bahar Aylarında Giyebileceğiniz Hafif ve Şık 11 Ceket

Bahar aylarının renkleri, iddialı stilleri her zaman çok sevilir. Fakat değişken havaların seyri sizi çoğunlukla savunmasız bırakabilir. Ne zaman, ne giyileceğine karar vermenin zorluğunda çeşit çeşit ceket modelleri imdadımıza yetişir. İşte bu sezon ve her sezon gardırobunuzdan eksik etmemeniz gereken, bahar aylarında giyebileceğiniz hafif ve şık 11 ceket modeli…

Deri Ceket

Mevsim geçişlerinin vazgeçilmez parçası deri ceketler, her stile uyarlanabilmesi ile en popüler parçalardır. Siz de hafif, deri bir ceket ile mevsim değişkenliklerine karşı koyabilir, baharın trendyleri arasına girebilirsiniz.

Trençkot

Bahar mevsimi ile en isabetli eşleşebilen giysi trençkotlardır. İsterseniz Vintage, isterseniz Smart Casual, her tarz ile rahatlıkla kombine edebilirsiniz.

Bomber Ceket

Spor giysiler ve bahar mevsimi ayrılmaz bir ikilidir. Spor giyimden asla vazgeçmem diyenlerdenseniz, bu sezon trend olan desenli ve işlemeli bomber ceket modellerinden edinebilirsiniz.

Denim Ceket

Denim ceketler, bu bahar da dâhil, her bahar yatımızda olmaya devam edecekler. Özellikle hafta sonu aktiviteleri için ister koyu renk, isterseniz açık renklerde stilinize uygun bir model seçebilirsiniz.

Blazer Ceket

Efsane Blazer, günün her anında beklenmedik her durumda şık olmayı başarabilecek nadir ceket modellerindendir. Klasik, düz renklerde hafif bir Blazer ile onlarca farklı stil yaratabilirsiniz.

Süet Ceket

Hafif serin havalar için mükemmel konfor sağlayan süet ceketler, son yılların gözde trenlerinden. Sizde bu şık parça ile mükemmel bir bahar şıklığı yakalayabilirsiniz.

Rüzgârlık Ceket

Serin rüzgârlara karşı ince bir kalkan olan rüzgârlıklar, çantanıza atıp rahat rahat dolaşabileceğiniz, gerektiğinde şık olmasını da bilen baharlıklardır.

Oversize Ceketler

Bahar aylarına özel kalınlıkta bir oversize ceket, son dakika giyim telaşınıza birebirdir.

Kapüşonlu Spor Ceket

Hem fonksiyonel hem de sportif bir şıklık için ideal formları bulunan kapüşonlu ceketler, günlük kombinlerinizin tamamlayıcısı olabilir.

Casual Ceket

İş ve ofis şıklığına adını yazdıran Casual ceketler, bahar mevsiminde serin havalardan korunmak, hem de tarzınızı bütünlemek için vazgeçilmezdir.

Pelerin Ceketler

Pratik bir şekilde hemen üzerinize alıp çıkabileceğiniz hafif kumaşlardan bir pelerin ceket ile baharın güzelliğine zarafetinizi de ekleyebilirsiniz.