Dolabınızda Mutlaka Olması Gereken 10 Ayakkabı Çeşidi

Dolabınızda Mutlaka Olması Gereken 10 Ayakkabı Çeşidi

Ayakkabı modasının hızlı bir şekilde değişmesi kadınların bazı zamanlarda bu modayı takip edebilmesini zorlaştırabiliyor. Farklı modellerde ve renklerde üretilmekte olan her bir ayakkabının kendine has kullanım alanı ve stili bulunuyor. İşte sizler için hazırladığımız dolabınızda mutlaka olması gereken 10 ayakkabı çeşidi ve özellikleri.

Babet Modelleri

Son derece rahat ve konforlu olan babet modelleri, her kadının dolabında mutlaka olması gereken ayakkabı modelleri arasında yer alıyor. Pileli etekler, askılı elbiseler ve kumaş pantolonlar ile harika kombinler yaratmak istiyorsanız bu modele mutlaka sahip olmanız gerekiyor.

Oxford Ayakkabı Modelleri

Babet giymekten hoşlanmıyorsanız, feminen bir havaya sahip olan Oxford ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz. Maskülen bir stil için Oxford ayakkabılar ideal olacaktır.

Günlük Spor Ayakkabı Modelleri

Bu tür ayakkabıları; spor yaparken kullandığınız ayakkabılar ile karıştırmamanız gerekiyor. Gündelik aktivitelerinizi yaparken giyebileceğiniz bu ayakkabılar spor bir stil yakalayabilirsiniz.

Spor Ayakkabı Modelleri

Spor egzersizlerini yaparken giyebileceğiniz bu ayakkabılar ile daha rahat ve konforlu bir şekilde egzersiz yapabilirsiniz.

Bilek Hizasında Biten Kısa Bot Modelleri

Dolabınızda kesinlikle olması gereken bu bot modelleri; özellikle soğuk kış aylarında içinizi ısıtırken daha şık olmanızı sağlayacaktır.

Yaz Ayları için Topuklu Sandalet Modelleri

İlkbahar ve yaz aylarında giyebileceğiniz topuklu sandaletler ile gündelik bir şıklık elde ederken, ayaklarınızın rahatlamasını sağlayabilirsiniz.

Gündelik Düz Sandalet Modelleri

Tatil beldelerine gideceğiniz zaman bu tür gündelik düz sandalet modelleri, sizler için hayat kurtarıcı olacaktır.

Şık ve İnce Topuklu Sandalet Modelleri

Geceleri dışarıya çıkarken veya özel bir davete katılırken şık durmak istiyorsanız bu modellere göz atabilirsiniz.

Stiletto Modelleri

Her kadının vazgeçilmez parçaları arasında yer alan klasik stiletto modellerinden en az 1 tane dolabınızda bulunması gerekiyor.

Çizme Modelleri

Kış aylarının favorisi diz altı ve diz üstü çizmeleri yağışlı ve soğuk havalarda giyebilirsiniz. Kısa etekler ile muhteşem şekilde kombinleyebileceğiniz diz üstü çizme modelleri, bacaklarınızın güzelliğini de ortaya çıkartacaktır.