Uzun Kollu Mini Elbiseler Nasıl Giyilir?

Uzun Kollu Mini Elbiseler Nasıl Giyilir?

Uzun kollu mini elbiseler kadınların vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Uzun kollu elbiseler, feminen duruşları ile kadınların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Sonbahar ve kış aylarında giyebileceğiniz uzun kollu mini elbiseleri, kombinlerinizde doğru şekilde kullanabilmek için bazı noktalara dikkat etmeniz yeterli olacaktır. Uzun kollu elbise nasıl giyilir ve hangi noktalara dikkat etmek gereklidir diye merak ediyorsanız bu yazımıza göz atabilirsiniz.

Uzun kollu elbiseler ile bohem bir stil yaratmak istiyorsanız, elbisenizin üzerine yelek, kazak ve uzun mont gibi farklı parçalar ekleyebilirsiniz. Böylelikle; özellikle soğuk kış aylarında üşümeden şık bir stil yaratmış olursunuz. Daha özel bir ortama girmek istiyorsanız uzun kollu mini elbisenizi daha sade kombinler içerisinde kullanmayı deneyebilirsiniz.

Elbisenizin kol kısımları, uzun olduğu için sizi sıcaktan bunaltacak parçaları çok fazla kullanmamanız gereklidir. Elbise üzerine giyeceğiniz parçaların daima hafif bol olmasına özen gösterilmelidir. Dar parçaları uzun kollu mini elbiseler ile kombinlemek sizi biraz sıkabilir.

Uzun Kollu Mini Elbiseler ile Hangi Ayakkabılar Giyilir?

Uzun kollu mini elbiseler ile garanti bir kombin yaratmak istiyorsanız klasik bir seçim olan stiletto ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Daha feminen bir görünüm için ise yüksek topuklu ayakkabılara göz atabilirsiniz.

Ayakkabılarınızın renk seçimlerinde ise elbisenizin rengine ve modeline göre hareket etmelisiniz. Eğer siyah bir uzun kollu mini elbise giyecekseniz, altına platform topuklu siyah bir ayakkabı giymeyi deneyebilirsiniz.

Uzun kollu mini elbiseler ile aynı zamanda klasik babet ayakkabı modellerini de kombinleyebilirsiniz. Bu tür modeller dışında uzun çizmeler, uzun bot modelleri ve dilerseniz kısa bot modellerini de kombinleriniz içerisinde başarılı ve uyumlu bir şekilde kullanabilirsiniz.