Volümetrik Yüz Germe

Volümetrik Yüz Germe

Yüzyıllar boyunca insanlar gençlik sırrının ya da gençlik iksirinin peşinde olup onu bulmak için çabaladı. Genç ve güzel kalmak her insana için önemlidir. Fakat yaşın ilerlemesi ile vücutta belli değişimler yaşanıyor. Bu değişimler bazılarında hızlı bazılarında ise yavaş olmaktadır. Genetik faktörlerinde rol oynadığı yaşlanma hızında ayrıca stres, beslenme düzeni, kullanılan ilaçlar, güneş ışınları, kötü alışkanlıklar ve daha birçok sebep etkili olabiliyor.

Volümetrik yüz germe uygulaması zaman içinde oluşan bu olumsuzlukların giderilmesinde etkilidir. Uygulamayı yaptırmak için 30 yaş ve üstü yaş aralıları tercih ediliyor. Fakat ne kadar çok yaş alınır ise o kadar çok uygulama yapılması gerektiği için erken dönemlerde alınacak olan önlemler daha etkili olmaktadır.

Volümetrik Yüz Germe Nasıl Yapılır?

Yaşın ilerlemesi ile vücutta ve özellikle yüzde belli değişimler yaşanır. Bu değişimin temelinde ise kaybolan dokular yer alıyor. Kaybolan dokuların yerine konması uygulamasına volümetrik yüz gençleştirme denilmektedir.

Fibroblast, yağ hücresi, hyaluronik asit jel, hidroksiapatit gibi ürünler enjeksiyon veya implantlar ile uygulanır. Bu uygulamada öne plana çıkan değer ise, yağ hücresi enjeksiyon uygulamasıdır. En alt katmana kadar düzelme yaratan bu uygulama oldukça basittir. İyileşme süreci de kısa olup tüm vücut için uygulanabiliyor. Yaşlılık ile beraber gelişen tüm yıpranmalarda kullanıma uygun olan bu uygulamayı 30 yaş ve sonrasında gerçekleştirebilirsiniz.